top of page

Any 2016

Hem començat l’any, un any ple d’activitats i de coses a fer; però com sempre, els que estem afectats tenim camins de pujada i de baixada. Amb paciència però, anem fent.

Preparem la II Jornada de l’Associació pel mes d’abril. SI, si, queden molts dies encara, però com sempre dic, nosaltres en necessitem molts de dies per poder fer el que sigui. Tenim una “Ballada de Country” el mes de febrer en nom de l’associació. Tenim la caminada/cursa pel Circuit de Catalunya, que esperem poder-vos informar amb temps de quines dates hi ha previstes. Una caminada pels voltants de la comarca també, en mom de l’associació. El Mulla’t, si, si, això és al mes de juliol però, les coses que es poden programar i preparar sempre queden millor.

Com podeu veure tenim molta feina, tenim moltes ganes de fer-la, però pas a pas i amb l’ajuda de tots ho farem. Us necessitem a tots, els que voleu i podeu, els que ens seguiu i els que darrera d’un amic vostre ens aneu coneixent, aquest mitjà és molt potent i ens agrada que ens seguiu.

Recordeu que tenim MOCADORS identificatius de l’associació que podeu adquirir amb la voluntat de la vostra aportació.

Us anirem informant.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No hay tags aún.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page